“ Geef je huid een kans”

Deze slagzin sprong er voor mij meteen uit op de website van hannah Skin Improvement Research Company.
Na mijn opleiding als schoonheidsspecialiste ging ik op zoek naar een salonproduct en bij het merk hannah voelde ik meteen “dit is iets voor mij!”.

Het credo van wijlen Hannah Hakze, “het gaat er niet om wat je voor je huid doet, maar hoe je het doet'", haar visie en behandelsysteem, wekte mijn belangstelling zodanig dat ik een afspraak heb gemaakt voor een hannah Xperience.
Deze Xperience was voor mij doorslaggevend en hannah werd dan ook mijn salonproduct. Een product dat het niet alleen zegt maar ook daadwerkelijk doet.

Maar niet alleen de hannah producten hebben een effectieve huidverbeterende werking, ook de wetenschappelijk bewezen en gepatenteerde bindweefselmassage is al jaren uniek in haar soort.

 

Inmiddels is de bindweefselmassage hét grootste schoonheidsgeheim van bekend Nederland.
Tijdens mijn jarenlange ervaring als hannah huidcoach heb ik telkens weer de bevestiging gekregen dat mijn keuze de juiste is geweest.

hannah heeft het Proefkoneen keurmerk van Stichting Proefdiervrij. Dit betekent dat alle producten dierproefvrij zijn, Daarnaast zijn ze ook allergeenvrij.
Voor meer info over de hannah werkwijze en producten zie: www.hannah.nl.

Bezoek eens geheel vrijblijvend mijn salon en laat je informeren, want…
je kunt er zelf iets aan doen om je huid zo mooi en gezond mogelijk uit te laten zien!